Cégünkről

 

Az Eurotrade Hűtéstechnológiai Kft. egy több mint 40 éves gyakorlat alapján működő stabil, megbízható vállalkozás.
Büszkék vagyunk arra, hogy új ügyfeleink, megbízóink jelentős része ajánlás útján talál meg minket – azért választják az Eurotrade Kft. szolgáltatásait, mert korábbi elégedett ügyfeleinktől már tudják, hogy mi vagyunk a legjobbak az adott munkára.

Minket választott többek között a Dunakeszi Hűtőház Kft., a Dunaújvárosi Jégcsarnok, a Váci Tejüzem, a Rei Hűtőipari Kft., és a HERCSI-HÚS Kft. (Referenciáink teljes listáját, és kész munkáinkat megnézheti a Referenciáink linkre kattintva.)

Vállalkozásunkban 2 fő állandó alkalmazott van, így költségeinket – és díjainkat – is alacsonyan tudjuk tartani, hogy Önnek a legkedvezőbb árat biztosíthassuk.
Ugyanakkor megbízható, profi, szakértő partnerhálózatunk és fix alvállalkozóink segítségével gondoskodunk róla, hogy amikor Önnek szüksége van ránk, a lehető leghamarabb megkezdhessük a munkát.

Partnereink munkájáért kezességet vállalunk, a hűtőházak, hűtőrendszerek tervezését, telepítését és karbantartását személyesen felügyeljük.

TÜV tanúsítványunk és az ISO szabványok betartása a biztosíték arra, hogy Ön valóban minőségi munkát kap, ha az Eurotrade Hűtéstechnika Kft. szolgáltatásait választja!

Kattintson a Kapcsolat menüpontra és kérjen árajánlatot!

 

Eurotrade Hűtéstechnika Kft.

Eurotrade Hűtéstechnika Kft.
2760 Nagykáta, Új u. 22.
Fax: 06-29/443-287
E-mail: info@hutorendszer.hu
Cégjegyzékszám: 13-09-159001
Adószám: 24109660213

 

 

Risai János


Ügyvezető


Mobil: 06-70/321-52-29


E-mail cím: risai.j@hutorendszer.hu

Risai Marianna


Kapcsolattartó


Mobil: 06-30-821-3430


E-mail cím: info@hutorendszer.hu


Impresszum I Oldaltérkép I WordPress honlapkészítés